NAŠE AKTIVNOSTI

Edukativne radionice

Edukativne radionice Istraživačke radionice namenjene su deci od 7 do 10 godina. Na radionicama se obrađuju teme poput zemalja svih kontinenata, njihovih običaja i karakteristika, neobičnih zanimljivosti, izuma, velikana, prirodnih pojava i sl. Saznaj više

Produženi boravak

Edukativne radionice Svakog radnog dana u periodu od 11.00h do 18.00h organizujemo boravak za osnovce od I do IV razreda osnovne škole "Sveti Sava" koja se nalazi preko puta našeg Centra. Vreme provedeno u produženom boravku sastoji se od aktivnosti koje prate školski plan i program po razredima, kao i kreativnih aktivnosti i opuštanja kroz igru. Saznaj više

Strani jezici

Edukativne radionice

Škola programiranja

Edukativne radionice Iznajmljivanje prostora za obuke i radionice.

Naučni rođendani

Edukativne radionice U našem Centru na drugačiji, kreativan način možete obeležiti rođendan tzv. naučni rođendan, centar je mesto za radoznale, koji čine naučna laboratorija namenjena za sve polaznike istraživače i deo namenjen interaktivnim naučnim radionicama. Saznaj više

EDUKATIVNE RADIONICE

Naš Centar organizuje i kreativne radionice koje smo namenili socijalno ugroženoj deci i deci bez roditeljskog staranja. Istraživačke radionice namenjene su deci od 7 do 10 godina. Na radionicama se obrađuju teme poput zemalja svih kontinenata, njihovih običaja i karakteristika, neobičnih zanimljivosti, izuma, velikana, prirodnih pojava i sl, uz korišćenje autentičnog materijala, video zapisa, odgovarajuće muzike, kao i izvođenje eksperimenata i ostalih aktivnosti koje mogu doprineti razumevanju teme.
Kreativne aktivnosti na radionicama praćene su formiranjem mapa uma, koje pored ključnih pojmova sadrže fotografije i crteže, te deca kroz zabavu usvajaju znanje i u mogućnosti su da se sa lakoćom prisete različitih detalja na datu temu.

PRODUŽENI BORAVAK

Svakog radnog dana u periodu od 11.00h do 18.00h organizujemo boravak za osnovce od I do IV razreda osnovne škole "Sveti Sava" koja se nalazi preko puta našeg Centra. Vreme provedeno u produženom boravku sastoji se od aktivnosti koje prate školski plan i program po razredima, kao i kreativnih aktivnosti i opuštanja kroz igru.
Sa našom učiteljicom deca redovno rade domaće zadatke, pripremaju se za kontrolne vežbe, mogu da nadoknade propušteno gradivo i utvrde ono koje se trenutno obrađuje prema školskom porogramu. Sa decom radimo na stvaranju radnih navika, samostalnosti u radu, redovnom čitanju i urednosti. U dogovoru sa roditeljima, i ukoliko je to popreporuci školskog psihologa, sa decom je moguće raditi i prema proširenom i naprednijem školskom programu, čime negujemo razvoj prepoznatih talenata kod dece.

Ostatak dana deca provode istražujući svoja interesovanja kroz edukativno-kreativne aktivnosti. Uz obilje raznovrsnog kreativnog materijala i edukativnih sadržaja, deca imaju mogućnost izbora čime će ispuniti svoje slobodno vreme, uz neprestan nadzor i usmerenje naših učitelja. Društvene igre sastavni su deo aktivnosti čime negujemo timski ali i takmičarski duh, kao i kreativno razmišljanje. Takođe, smatramo veoma važnim da deca vreme provode na čistom vazduhu, u mirnim delovima naše okoline i baveći se različitim spotskim aktivnostima, kao i uživajući u zajedničkim igrama na otvorenom.

SPISAK AKTIVNOSTI

8:00h - 11:30h Nastava u školi
11:30h - 13:30h

Učiteljica preuzima decu iz škole
Boravak na otvorenom prostoru
Ručak

13:30h - 16:00h Izrade domaćih zadaka, produbljivanje znanja kroz vežbanja, individualni rad sa decom ( po potrebi ). Za decu koja svoje obaveze završe ranije predviđene su druge aktivnosti.
Izlazak u dvorište
16:00h - 16:30h Planirana radionica
16:30h - 18:00h Slobodne aktivnosti ( društvene igre, čitanje dečije ptampe, edukativne emisije... )

Naš cilj je da polaznici i roditelji budu potpuno zadovoljni našom uslugom i da nam budu najbolja preporuka budućim polaznicima!

NAUČNI ROĐENDANI

U nasem Centru na drugačiji, kreativan način možete obeležiti rođendan tzv. naučni rođendan, centar je mesto za radoznale, koji čine naučna laboratorija namenjena za sve polaznike istraživače i deo namenjen interaktivnim naučnim radionicama.

Deci pružamo priliku da do znanja dođu pomoću brojnih ogleda koji se izvode u našoj laboratoriji, kroz istraživačke aktivnosti, zanimljiva predavanja korišćenjem literature prilagođene uzrastu polaznika, kao i naučnim filmovima. Tada je prostor u celosti Vama na raspolaganju i možemo ga dekorisati i preurediti u skladu sa Vašim željama. Preporučujemo organizaciju proslava za do 15-oro dece, sa organizovanom hranom i pićem. Sa decom je sve vreme osoblje koje je angažovano da sa njima rade po unapred osmišljenom kreativnom konceptu, uz korišćenje najrazličitijih materijala i igračaka dostupnih u Centru.